کاردستی


شکلات سیاه یا شکلات سفید ویا رنگ های دیگر 300 گرم

گلوکز  100 گرم

آب 30 میلی لیتر

 
طرز تهیه

خمیر شکلات برای تزئین کیک با مواد اولیه را با هم مخلوط کرده روی حرارت غیر مستقیم یا داخل مایکروویو قرار دهید تا شکلات ذوب شده و تمام مواد با هم مخلوط شود مواد را 2 دقیقه هم بزنید رویش را بپوشانید و به مدت 8 ساعت در محیط خنک نگهداری کنید پس از ظرف جدا کنید و روی سطح پودر قند پاشی شده ورز دهید تا کاملاً انعطاف پذیر شود. از این خمیر به عنوان پوشش روی کیک و ساخت انواع گلهای تزئینی خوراکی می توان استفاده نمود .

<a href=

----------------------------------------------------------------------------------------------------------

خمیر مارسیپان

بادام چرخ کرده ( بدون پوست ) .......100 گرم
سفیذه تحم مرغ   یگ عدد
پودر قند........50 گرم

طرز تهیه:

 
سفیده را با همزن کمی می زنیم تا باز شود ، پودر قند و بادام چرخ کرده را  اضافه می کنیم تا خمیر شود البته این خمیر نباید خیلی سفت باشد

برای استفاده تزیینی می توان رنگ خوراکی به آن اضافه نمود تا برای کارهای تزئینی زیبایی و جلوه خاصی داشته باشد . این خمیر به دلیل نرم بودن قابلیت شکل پذیری بالایی دارد .

-----------------------------------------------------------------------

خمیر فوندات

آب ۳ قاشق سوپخوری
ژلاتین ۳ قاشق سوپخوری
گلوکز مایع ۲ قاشق سوپخوری
گلیسیرین خوراکی ۲ قاشق چایخوری
پودر شکر الک شده ۴۸۰ گرم

. طرز تهیه خمیر فوندانت : آب را در ظرف کوچکی ریخته ژلاتین را به آن اضافه روی حرارت قرار دهید تا ژلاتین حل شود ولی نجوشد . از روی حرارت بردارید گلوکوز و گلیسرین را به آن اضافه کنید کنار بگذارید تا خنک شود پودر شکر را در ظرف بزرگی ریخته در مرکز آن گودی ایجاد کنید مایع را به تدریج به آن اضافه با قاشق چوبی هم بزنید بعد از اینکه سفت شد با دست ورز دهید . خمیر را روی سطح صافی که پودر شکر پاشیده اید قرار داده به آرامی ورز دهید تا خمیر صاف و یکدستی در آید این خمیر را به مدت ۲ روز در یک کیسه نایلونی استراحت دهید تا آماده مصرف گردد.

------------------------------------------------------------------------

خمیر پیتزا

آرد سفید:                          3  نیم لیوان
 روغن مایع :                      1 استکان
 زرده ی تخم مرغ :             2 عدد
 شیر:                                1 استکان
 بیکینگ پودر:                     1 قاشق چایخوری
 نمک:                                به میزان لازم
 شکر:                              یک قاشق مربا خوری
 
 طرز تهیه :
 
2 عدد زرده را در ظرفی ریخته و با یک قاشق چایخوری شکر و مقداری نمک مخلوط کنید، سپس شیر را اضافه کرده و همچنان به هم بزنید ، روغن را به این مواد اضافه کرده ، سپس آردها را که قبلا بیکینگ پودر در آنها ریخته و مخلوط کرده اید را کم کم به ظرف حاوی مواد بیفزایید و خوب مخلوط کرده و ورز دهید.خمیر آماده شده را به مدت نیم الی سه ربع ساعت در ظرف در داری درون یخچال بگذارید و پس از این مدت آن را درون ظرف نچسبی که قبلا  با روغن مایع کاملا چرب شده است پهن کرده و مواد پیتزای خود را روی آن بریزید
 
+ نوشته شده در  شنبه هفتم خرداد 1390ساعت 8:36  توسط زهرا نصرتی |